Predstavitev podjetja – star

PREDSTAVITEV PODJETJA VEČ KOT ČISTILNI SERVIS DANKA

Včasih pozabljamo, da so ljudje ključni in edini faktor, ki vodi celotno podjetje k uspehu ter zadovoljstvu.
Ravno zaradi tega vidika ima podjetje Danka željo narediti več od povprečja oziroma podjetje Danka stremi k ustvarjanju sinergije med naročnikom ter izvajalcem.

V čistem okolju delamo z veseljem

Cilj podjetja je zadovoljiti potrebe med naročnikom ter izvajalcem obenem pa ponuditi storitve čiščenja poslovnih prostorov kot nujno potrebo poslovnemu okolju. V vsakdanjem življenju sta videz in stil zelo pomembna dejavnika. Lepa in čista obleka naredi človeka bolj sposobnega ter samozavestnega saj je kot dodatek skozi katerega prikazujemo našo notranjost in kdo dejansko smo. Zunanjost je zrcalo človeka prav tako okolja v katerem živimo oziroma poslujemo. Poslovno okolje mora biti vedno čisto in urejeno zaradi boljšega in zdravega počutja zaposlenih, vsakdanje življenjske higiene in večnega vpliva na marsikatero poslovno ter pomembno odločitev podjetja.


Poslovni svet ima svoje normative, kot jih ima vsaka dejavnost, vendar vsaka dejavnost je lepša, če je čista in bolj urejena.

Sesalnik

Danes se vse več podjetij odloča, da čiščenje poslovnih prostorov prepustijo čistilnemu servisu. Samo dobro sodelovanje vodstva podjetja in čistilnega servisa zagotovi uspeh. Organizacija čiščenja mora biti ekonomična, racionalna in načrtovana tako, da so delavci enakomerno obremenjeni in da so pri čiščenju zajeti vsi prostori in oprema.

Pri svojem delu uporabljamo kvalitetna in okolju prijazna čistila ter sodobno opremo. Stranka ima na izbiro tudi *ekološko čiščenje.*

Zahtevajte predračun 

Urejena in čista pisarna

ali nas kontaktirajte in občutite, kako je poslovati s podjetjem, ki svojim strankam da veliko več, kot je lahko vaše pričakovanje. V današnjem poslovnem svetu postajata kakovost storitve in zanesljivost izvajalca vse bolj in bolj iskani komponenti poslovnega sodelovanja.

Zaznamki:

čistilni servis,čiščenje poslovnih prostorov,generalno čiščenje,čiščenje pisarn, čiščenje objektov,čistilni servis,čistilni servis Ljubljana,čiščenje steklenih površin, čiščenje cenik,cenik čistilnega servisa,čistilni servis danka